Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små skepp

 

vandrade i dag över indigoblå himmel
allt andades tystnad
medan skrattfåglar vinglade mellan
grannarnas fönster
och de välklippta häckarna
som ömt kramade de morgontidiga
solstrålarna
 
såg en pudervinge i den lätta vinden
landa på en blommas doft
 
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2019-07-23 20:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härlig syn
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP