Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEDELHAVETS GLITTER

Medelhavets glitter i ögonen

Korpens färg på hårets vilda svall

Farantouris sång steg upp mot himmelen

Nådde inte in i alla fall

Men den nådde djupt in i en rörd mans själ

som en dyrbar nationalklenod

från ett land där glädjen får stå högt i tak

där det brusar starkt i folkets blod

 

LARZ GUSTAFSSON 23/7 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=459Iv_YwJfM

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-07-23 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP