Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Att ses med en riktigt god vän

Det är som att famna ett fång av rosor.
Eftervärmen dröjer sig kvar.
Skrattet i magen.
Allvaret på tu man hand.
Det är som en film man gärna ser om.




Prosa av Feminaz
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-25 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt! Precis så..vill mer än gärna känna..
( Tyvärr inte med alla vänner..)
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz