Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TONÅRSDRÖMMAR

Tonårsdrömmar

var precis vad det var

Tonårsdrömmar

Nu finns ingenting kvar

Tonårsdrömmar

och vi byggde så snyggt

Verkligheten

bröt ned allt som vi byggt

 

Jag kunde inte motstå

det erbjudande jag fick

Att sjunga i ett band måste vara

jordens kick

Så sagt och gjort, snart stod jag

i en replokal

och drogs allt längre in

i en färgglad festival

 

 

Och resten är historia

fast den var så speciell

En kortlivad "karriär"

som rockrebell

Jag ville leva tonårsdrömmen

maximalt

Men allt var bara stjärnstoft

på den väg  jag valt

 

 

Jag saknar inte det

som vi höll på med då

För det är inte på en rockscen

jag ska stå

Jag har en annan plattform

Jag fick ett helt nytt liv

Nu vandrar jag mot himlens land

med glada kliv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/7 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=8wsK2Tr7g-k




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-07-27 18:20



Bookmark and Share


  Trollbunden
Underbart formulerad dikt om en svunnen tid. Och med en bild som utstrålar nostalgi. Det som finns kvar idag är ju minnet om hur det en gång var. Även om det inte blev den primära sysselsättningen senare i livet så var det en del av vägen till vem du är idag. Och det är vägen som är mödan värd var det någon som sa.
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP