Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanar av pärlemor

Oceaner av trygghetssökande lemurer. Vilandes i min famn. Som om nuet i det förgångna mina tårar som havets droppar mot min kind. Blixtnedslag i öknens lagun min kristalltiara glittrar i regnets skugga. Det vemod som kanske paralyserar om så bara för en sekund. Min kärlek till dig blomstrar som påfågelns majestätiska fjäderprakt. Regnskogen i mitt hjärta bland trädens årsringar livet och drömmen andas. Skönheten i spegelblank sjö, älska lugnet och stillheten. De förvildade känslor jag en gång hade, nu harmoni i själen mjuk som bomull. Jag blottar min sårbarhet. Du kysser sommaren. Dessert med solmogna hallon och hjortron. Jag smeker dig med blicken. Jag önskar det vore vi innan sommaren blir till höst, då löven falla som snö från himlen. På äng av ädelsten jag plockar diamanter. Där drömmar av is smälta. Fjärilar av kristall svävar ovanför oss. Svanar av pärlemor.
Vi är i varandras drömmar om natten, där pärlugglor önskar oss evig kärlek. Vackert och romantiskt. Som min kärlek till dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-27 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suggestivt, surrealistiskt vackra ordbilder som förflyttar läsaren från den svenska skogen till andra världsdelar på ett tjillevipp.
2019-07-27

  danne //
Solen har bränt
bort min bitterhet
idag förintat den
jag känner en tomhet..

Jag vill bli en av
dina lemurer å bli krammad
det räcker gott å väl för mig..

vet inte vad mer att säga rörd, tår faller i havet..
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP