Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Kl. 19:19.........det var allt för ikväll....tror jag

Kvällen sista, det
får bära eller brista
för den skumögde
ty när ljuset försvinner
släcker han ner sin dator




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-06-27 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP