Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags!

Jag flyr, glider undan
och i detsamma är det jag själv
som lägger till bredsidan och bromsar flykten




Prosa av Feminaz
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-29 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz