Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns olika versioner av den här. Men orkar bara lägga upp en. Vill du läsa mer av mina grejer så kolla på Sockerdricka.


Efter Tre År

I tre års tid
Har jag haft ett hat
I tre års tid
Har det varit ett celibat
I tre års tid
Har jag varit så dum
I tre års tid
Har det varit ett pinorum

Ständigt jobbigt, ständigt plågsamt
Alltid jobbigt, alltid smärtsamt
Återkommande besvär
Återkommande begär
Alltid jobbigt, alltid ledsamt
Ständigt jobbigt, ständigt tveksamt

Efter tre år
Får jag tillbaka kontakt
Efter tre år
Sägs allt vara intakt
Efter tre år
Kommer du till mig åter
Efter tre år
Står jag där naivt och förlåter




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-06-27 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand