Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mm. Kolla in mig på Sockerdricka.


Känslor Som Leder Till Döden

Om jag sträcker ut mina händer
Lockas du ligga i min famn?
Om min blick låst sig på dina läppar
Finns frestelsen kvar att kyssas?
Om jag frågar dig om lov
Kommer du tillåta en konversation?
Om jag plötsligt tystnar
Upphör även ditt tal i samma stund?
Om jag berättar om sensuella tankar
Kommer då din lust att öka?
Om jag fortsätter leva livet
Kommer du förbli min skugga?
Om jag funderar på att ta mitt liv
Tänker du då följa mig ner i graven?




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-06-27 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand