Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag försöker !




tänka bort sorgen, saknar dig varje dag
det viskar i rummet av tystnad
det suckar uti bröst
när jag sluter mina ögon, står du där
och jag sliter ut mitt hjärta
dansar en tango för alla trasiga
lärdomar längs vägen vi får
dessvärre även många sår
men det finns en mening med allt
även när det är kallt






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-01 00:10



Bookmark and Share


  AKT VIP
En gripande text, blir tårögd.Styrkekramar!
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP