Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mm.


Anestesi

Varför lägga stor vikt
På att skapa poesi
Känslor ska beskrivas i dikt
När kroppen hamnat i anestesi

Blockering stör ditt tal
Stör ditt vokabulär
Dikten är ditt enda val
När hjärnan och du gått isär




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-06-27 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand