Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kretslopp!

 

 

 i fängelset sitter de vita, de svarta går lösa 

 

 det ligger en stor sanning i orden...den som är grym

mot djur är ingen hel människa !
berättar mig, om en historia utan ett slut
inget är obegripligt längre !
ordbruket, berättar mig
den som inte förstår sanningen
brukar den aldrig 



-------mitt i det oerhörda det vita
då vi döps i det blanka vattnet
och tranorna
ropar högt av sorgen

Älskar vi oss själva då..

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-01 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP