Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Låt Mig Vara

Fråga mig inte hur jag mår
Var tyst när det kommer en tår
Fundera inte över mina sår
Jag har levt ett liv du inte förstår




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-06-27 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand