Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag i dig

 

Du är vinden i min själ

Jag är molnet på himlen

sakta lösande i en skur av droppar,

I ljuset så klart, synes solens skimrande hätta

flamma kring ditt hår

 

så vackert du sjunger dag som går

stjärnorna inte vitare blir

vi går mot vinter, sval blir dess trakter

havets bistra röst mot klippan slår

innan året mot nytt år går




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-01 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP