Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i den tidiga gryningen

 

hörde jag de sista stjärnorna viska god natt

 

 bakom tyllgardin började  himlen att blekna,

därpå svaga strimmor i blodets färg

sedan tändes en himmelsk eld över dunkelblått

och solen vaknade

En viskning tassade fram

utanför lyssnade trädgården förstrött

tills gryningens stämma i fjärran

sade mig vid namn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-08-01 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP