Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsyn

Nu vandrar dagen
sakta bort

Att undra över
vad den fått

Som snart ska bli
ett minne blott

Den lämnar kvällen
ensam kvar

Med alla tankarna
den har

När dimman plötsligt
sveper in

Med drömmen som
är bara din




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-02 21:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Så går en dag som dagar gör
och kommer aldrig åter.
Och någon föds och någon dör
och någon står och gråter."
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP