Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texter tagna ur rödgula häftet. Som du ser av bilden är den tagen med egen kamera och någonstans i Karlstad mellan augusti 2009 och augusti 2011.


(nr 98 av 124) Sup



Drick ur ditt glas
se i botten
smak i munnen
som vattnet ur en blomma
drick ur till sista droppen
gå sen och dränk dig i brunnen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 21:47



Bookmark and Share


  Lili B VIP
Denna kan jag definitivt relatera till!
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP