Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rymdfarare

 

Mina systrar och bröder har så brokiga kläder

 vårt vandrarhem skört som glas, vi skälvande

 fastklamrade i rottrådar,

mellan himmel och jord

vi landade med fallskärm en dag

i begynnelsen

 

då allt varde liv

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2019-08-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP