Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti

Så: augusti.
Vemodets
och de mörknande kvällarnas månad.

Höstskörd
och flyende fåglar.

Ännu inte
höstens bitande klarhet.

Men en föraning.

Sommarlovet slut.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-02 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Augusti i ett nötskal.
2019-08-04

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Väl fångat!

Förslag om bättring? Skulle vara att "bär- och svampperspektivet" saknas... men det är väl kanske inte så relevant för en stockholmare, så man får väl ha överseende...:-)
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP