Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRÄNSEN

 

jag står i Vindarnas by

vid gränsen, känner jag  långsamt

går sönder

ser tåget försvinna i fjärran

ser din hand i ett öppet fönster

du vinkar

jag springer efter tåget

lägger mig på rälsen

väntar på nästa 

 

jag vill vara fri

vill öppna munnen utan rädslan

vill vara vän med världen

inte vara igensydd

väntar på nästa 

 

vill stänga dörren, sitta därinne

sjutumsspik

vrida tillbaka tiden

älskade uggleben det gör så ont

vid gränsen

sitter på golvet med dig i famnen

vaggar våra minnen

saknar dig mer än solen

 

sorgebarn ylar mot månen

det regnar in

förlåt mig du läker

daggen ska skölja mig

daggen ska skölja oss 

tvätten ska torka i solen

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2019-08-03 06:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så ledsen skrev jag det..faktiskt känns så
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP