Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ledes acceptans

Jag vänder soluppgången ryggen
förmår inte vila i värmen
det är för vackert för mig

trär upp prismor på sytråd
och låter dem reflektera
bryta ner i regnbågens färger
allt det som är för starkt

det är att inte be om förlåtelse
när man vet att ingen tillgift kommer ges

du kan kalla det fegt om du vill
jag kallar det uppgivenhet
det är min form av
acceptans




Fri vers (Fri form) av Månfare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-03 10:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
förstår inte. men gillar konstruktionen. rytmen, ordmusiken.
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP