Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en helt underbar dag i dag klokuggla

 

hoppas du mår bättre för varje dag

ska ut på vandring i eftermiddag med vännen I,

blåbären är mogna

själv ska jag softa, 

ta kort och ha skrivblocket med mig

därefter gör vi en kryssning till Mecka..

i förmiddags var det trängsel längs stranden

så poolen var fridsam

 

som en kvirrande måsflock under molnen

såg jag i backspegeln de morgontrötta landa

med sina färggranna handdukar 

kastade över axeln, eller nedknölade i korgen

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-08-03 13:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP