Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TACKSÄGELSE STRÖMMAR

Tacksägelse strömmar

till Kungarnas Kung

från hjärtat Han lyfte ur nöden

Han rörde vid mig när

min sorg blev för tung

Min sång kan ej tystas av döden

 

Ty evigt är allt det

som Du, Gud har fött

och det som Du fött övervinner

Det föddes av Ande

och icke av kött

Det lyser en väg

och det brinner!

 

LARZ GUSTAFSSON 3/8 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-08-03 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP