Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Litet funderingar kring krafter 2019-08-03


Den oändliga rymden

 

Ser du dessa händer som sträcker sig mot rymden?
de har stegat upp jorden, de har krigat och stiftat fred övervunnit avstånd


når den oändliga rymden

Det eviga samtalet
löper över jorden, kolliderar med stjärnorna till nästa galax
fåglarna hör rösterna som vibrerar genom luften

även det lilla sädeskornet hör
och gräset
Människorna passerar, tänker inte i dessa trakter

de ser från fötter till panna ett ting

men vill vi vandrande, ständigt vandrande tillbringa livet

till mänsklighetens gagn
 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-08-03 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP