Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Afton

 

Fiskmåsskri
stilla dyningar rullar
afton målar himlen röd,  hjärtat glöder
Skymningsblått
vilar dagen i sitt knä, 
då vilar vi i feernas hängmatta 
drömmer i tusen genomskinliga nätter
bevarar våra minnen i vårt hjärta
  tills vi vaknar av morgonens bräckliga glas
 
ser du hur en höstmorgons lykta brinner
starkare än vårens
 
blossande av glädje och innerlighet



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-06 19:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm
2023-09-16

  morgonstjärna VIP
Den är fin
2021-07-07

    ej medlem längre
Jag fick gåshud av "ser du hur en höstmorgons lykta brinner
starkare än vårens"


2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP