Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gryning


jag hör ditt flöjtsolo

ser det väcka gryningen,

de yrvakna fåglarna

det prasslande strandgräset vänder sig om

grinden vid havet vinkar

Din hand lyfter min päls från marken

sveper in vår nakna väntan, vårt rede

vår kokong i vindarnas rike




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-12 15:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt sätt att vakna...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP