Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover


Vad till denna omätliga vilja
Vad till detta sköra glas
Kan inte ens ett halmstrå lyfta
När sorgen slår hammarslag
Det gör ont att vandra stigen
Och höra kraset från skalet








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2019-08-05 21:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
usch jag har.många i garden
2024-01-08

  morgonstjärna VIP
faktiskt sköra skal sniglar har förfärligt
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP