Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utseendefixering


Kosmetika

Under väldigt kackel
läggs det på spackel
kosmetika
kletika

Spegel spegel på väggen där
säg vem som vackrast i landet är

kanske den som är nykär




Bunden vers (Rim) av Ingegerd svedin VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-06 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP