Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-02-09 kl 12:07


Tillblivelse

 

Det ena jag vill

och det andra jag måste

bära uppför bergets brant

 

Låt mig vara där vattnet är stilla

ingen oro finns vid min härd

blott den lätta sommarbrisen

som försiktigt vänder mig om

lämnar en förgången tid

för att få se glädjen

att se

din spegel rämna

från kant till kant

och du nyfödd stiger fram

 

kram klokuggla <3

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-08-07 19:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram <3
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP