Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle be att få reklamera..

Klumpen i mitt huvud vill inte fungera som jag vill
jag säger att vi ska knäcka koder
men den vill inte få kroppen att sitta still
jag får följa med på nåder

Jag blir frustrerad, vet inte hur man styr den
ibland straffar jag klumpen men jag blir så yr sen
om jag skakar huvudet för att få den att tänka
nej, ibland vill jag bara segla ut och dränka
hela skiten och börja om igen

Det finns de som träffats av blixten
synapserna kastades om i mixen
somliga kunde aldrig mera prata
en annan komponerade "lightning sonata"

En kille gjorde kullerbyttor nerför en backe
blev personlighetsförändrad och gay
oklart om det ledde till förbättring men hey
det bevisar iallafall att det går att ändra hela sin grej

Jag skulle be att få reklamera
en hjärna som inte vill fungera
Ge mig en som är bra på matematik
så kan jag på köpet bli rik.

I dagsläget tror jag inte det är nån fara
om blixten träffar mig lite bara
det hade knappast blivit nån försämring
förhoppningsvis en lönande förändring.

I värsta fall döden
kanske reinkarneras till nya öden
bli smart som Stephen Hawking
eller kanske en hejare på bakning?

Kanske jag blir en glad och trevlig tjej
en sån som aldrig säger nej
och som inte är en hårig feminist
eller så förvandlas jag till nazist

vadsomhelst vore bättre än detta
just nu är jag snäppet smartare än en spätta
Nej, nu ska jag gå och på trycket lätta
och kanske på köpet spola ner mig själv
det vore det enda rätta.



https://www.youtube.com/watch?v=tDtYkxSCV18

https://www.bbc.com/news/av/magazine-17706465/returning-to-the-place-where-i-had-stroke-that-turned-me-gay




Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-07 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rim: Heads on!



2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP