Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personlig tro


Trosbekännelse

Jag tror på människan och hennes förmågor

Jag tror på kroppens självläkningsförmåga Det är naturligt att ha den tron, om man är född med en stark kropp


Jag har ingen religionstillhörighet. Otro är min religion


Jag tror på musikens helande kraft


Jag tror på naturens förmåga att ge avslappning. En skogspromenad gör att du "vädrar" hjärnan"


Jag tror på mig själv






Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-08 06:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
humant, framför allt
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP