Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika personligheter


Systrar

Vid min entre i livet gjorde jag ett dåligt intryck. Jag hade gulsot och trekantigt huvud. Vikten var normal, längden likaså. Det trekantiga huvudet måste ha berott på att jag kommit i kläm under förlossningen.
Min yngre syster var det vackraste barnet på BB. Hon fick smeknamnet Bambina.
Vilken mor blir inte glad och stolt att höra det?
Nu är vi båda vuxna.

Vi är lika som två bär

Ett blåbär och ett lingon

Det ena är frosthärdigt




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-08 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP