Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Priviligierad

 

God morgon älskade klokuggla

var dag har nog av sin glädje och plåga

ibland skakas allt samman i ett krus,

och släcker näst intill våra ljus

men när vi samlar nya krafter, tänds alltid en ny tåga

du ska veta du gör mig alltid glad

som ett smultronblad

men mest av allt är jag lycklig över vad jag betyder för dej

och att du litar på mej

så konfettierad Ord som talade lika dej

förbluffade mej

Om utifall blir dina sår till våren starkare

och jag hinner även bli litet slankare  :)

vill visa dig allt vi talade om

då vill jag inte komma bakom

tänk även på snart tränar jag varje dag,

vattenpolon börjar snart

och mycket annat måste  göras klart

ska tillbaka till samma vigör

och säker på att  även det du gör

 

anm. 

Apropå priviligierad, när jag kom hem

Efter träningen stod målaren där

Målade undertill vindskivorna

Annars slutade nattregnet i morse

Var och handlade rostbiff och sallad

Avnjöts till kaffe frukosten i dag

 

fast nog så märkligt är jag en måltavla

eller en mask grubblar jag över ibland

hm förlåt jag har blockat en del

är så trött, den som blockat mej är sårad

jag förstår förlåt

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-08-08 11:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Gudars 3 år sedan
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP