Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen igenom

 

slog slagregnets orkester sitt trumsolo mot fasaden

då dimman äntligen vred ut sitt hår

andades ut gjorde staden

solen hade länge försökt sträcka ut sitt finger

över torget och esplanaden

för att torka bort allt det sorgligt grå och trista




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-08 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP