Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tax free butiken

Lite i skymundan, bakom ridå av dina nätters äventyr. Som en vampyr. Sugmärke på halsen. Hallå du där. Ge tillbaka min skönhet och självsäkerhet. Istället lämnar du mig på äng av fridlysta blommor där står jag som en annan fågelskrämma och samlar damm. Likblek zombie nattvandrar bland häxringar. Vilsen och en smula bortkommen i tax free butiken du står bland ett hav av vackra spritflaskor. Nä, om man skulle ta sig till båtens hytt och invänta kvällens ragg. Läcker puma på catwalken och flirtandet är redan igång. Mitt ragg visslar till sig lite uppmärksamhet och beställer helrör för att imponera på mig. Men det enda jag vill ha är ett glas med cocktailbär, lika röda som mitt läppglans. Man måste ju få c-vitaminer i sig. Snart faller höstens löv över oss och snart därefter faller vinterns snöflingor. Så passa på och njut medan sommaren glittrar i sin skönhet. Du slår ut dina vingar som lotusblommans blad. Du svävar mellan det oskyldigt sexiga och flirtande i din egen show medans jag njuter av lyxig choklad fontän. Där äventyret börjar släpper jag ut mina rädslor från fågelburen. Jag åter kan andas frihetens doft. Och ingenting, absolut ingenting kan ta ifrån mig mina drömmar som segla på moln av harmoni. De förfrusna sanningarna du gav smälter till lögner. Där jag vadar. Och gör änglar i både lövhögar och snötäcke. Du ser konstigt på mig. Men jag blundar och tänker på någon helt annan. Någon annanstans. I ett annat liv. Medans du lever i ett kontors akvarium snorklar jag i havet. Om du vill följa med mig, så måste du våga släppa taget. Våga vara fri. Min älskling av rädslornas paradis.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 00:04



Bookmark and Share


  danne //
Farligt innehåll, så lätt det är att trösta sig i med eldvatten , så personlighetsförändringen , man kan i spegeln se Mr/Mrs Hyde blinka lite , som en flört kanske..Fastnade för inledningen eftersom den är en enkel utväg många gånger, så som det vart för mig med..Avslutet gillar jag mycket det är drömlikt för mig att få snorkla fram i förunderligheten det passar mig betydligt bättre, Gillar dina texter Korpen de känns jordnära för mig och skapar någonslags tröst!
/Danne :)
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP