Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytillkommen insikt


Den tredje åldern

När man kommit till den tredje åldern
är det lätt hänt
att man får ett samvete

som är koppärrigt av ångerkänslor


Om man har ett samvete
vill säga






Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP