Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autodidakt


En rastlös
och självlärd vän
som mycket vet

Det mesta grundat
på egen erfarenhet

Beprövad sådan av
bästa sort

En kunskap som ingen
kan vifta bort




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-09 08:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svenska Akademien skulle jag omedelbart förbjuda om jag hade makten i Sverige.

Autodidakta människor är grovt underskattade. Det är bara att beklaga.
2019-08-09

  danne //
Verkligen en rebellisk blan(d) akademins värld ... ja den blir ett avtryck som int försvinn..
2019-08-09

  Kungskobran VIP
En autodidakt
har ingen makt
i den akademiska
ankdammen

Men hans kunskap
är äkta och fri
från inskränkthet
hen vet vad hen vet


2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP