Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur en gammal diktsamling.


På en sekund

på en sekund
kan glädjen grusas
på en sekund
kan tårar rinna

som en skör tråd
mellan glädje och sorg

lika stark som lyckan
kan sorgen kännas

på en sekund
kan allting förändras




Fri vers av Elin E
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-10-16 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E