Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla stränder är inte glada.


Den öde stranden

en ödslig strand
ensam med ledsen stämning
där samlas mitt liv
där rullar än sorgens våg

på den öde stranden
samlas stenar och solsken
på en enslig ensam strand
finns mina tårspår
inristade i sanden




Fri vers av Elin E
Läst 289 gånger
Publicerad 2004-10-16 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E