Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget 1



Prydnad

Jaget, lätt att säga,
men vi tvingas väja,
ett jätte-hinder
fångar upp och binder.
Jag har tappat taget.
Vad är jaget?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-07 08:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gillar din lättsamma ordlek som filosofiskt omfamnar jagproblematiken när vi faktiskt så lätt och ofta tappar bort oss. Iallafall vi som erkänner det. ;)
2020-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Så kan det kännas ibland.


2020-01-07

  Niliboy
Rolig text, men det kan ju vara så å då är goda råd dyra! Odla din tro å älska din nästa som dig själv!
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP