Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga visan 3



Prydnad

Jag ville
rita
kärlek i ditt hjärta,
och bad dig
luta kinden
mot min axel.
Och du föll
in i mig
och viskade
Vi finns.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-08 09:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
så vackert och innerligt!
2020-04-11

  KattenKin VIP
Åh vad vackert! Ljuva läsfröjd. Bokmärker pärlan. *
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP