Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Kreera 50



Prydnad

Ord skrivs i
linje,
en rät linje
är en
cirkel
genom oändligheten.
Det är där
punkten sätts,
i det som är så långväga
att det är nära.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
prosa skrivs i en rak linje
½-dimensionellt

poesi är annorlunda
det behövs faktiskt
inte interpunktion
alls då, enda problemet
är att man behöver skrolla mycket
speciellt jobbigt på en liten skärm
(lol, stackars allt smartfån folk =P)
om man ska läsa nån av mina epiker...

sen kommer jag ihåg en
postapokalyptisk poet
armorfelix2001

han skrev 2½D poesi
man kunde läsa det både
uppåt och nedåt, framåt & bakåt
och med rikliga paranteser
för att få in ännu mer
hemliga betydelser i sina verk
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP