Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tror du

 

en vindstöt fick jorden att rämna
när jag förstod

jag kan inte spela en enda falsk ton
på mitt välstämda piano
kanhända jag är tondöv

därför bör jag ändra anslaget




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP