Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så högt idag vindarna sjunga

 

där jag går i tystnadens salar

hör jag din röst ändå

som ständigt med mig talar

stannar till vid kvarnforsens brus

ser hur solens brinnande ljus

genom lövens prunkande kostym

vrider upp dagens volym

av solglöd tänds en eld

i vintersjälen

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-11 15:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
älskade klokuggla <3
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP