Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad vore vår värld

 

utan omtanke och kärlek om varandra

vi är alla lika mycket värda oavsett

tacksamhet

över livet. Och soldjuret

som slickar sina pulsslag och solen

 

Har klätt av min päls

vårdar min själ

lägger kinden intill




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-08-11 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP