Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


de fyra väderstrecken


i varje finns en värld befolkad av människa
sömnen ångande mörk mot min rygg
i det ljumma regnet av drömvaka
- som när din hand, seglar genom mitt hår
morgonen, halvsovande
och gaslågeblå
omsluter med sin lätta kropp
andetagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2019-08-11 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP