Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrimma

 

än en dag svunnit har

solen sjunker liksom alla dar

det blåser över månen i natt

önskar dig av hjärtat en lugn natt

till en ny gryning ska vi vakna

och av hela vårt brinnande hjärta

ska vi varandra sakna

 ser dig där du går på en avlägsen strand

över havet rodnande himmelsbrand

 

kram <3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-08-11 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP