Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själen din



Jag ser skuggorna över din stig
men även ljuset
och längst därinne i din skog, glimmar det.
Det är strimman som lyser var timma
skuggorna är sorgen,
ljuset är själen som övervinner allt
när livet är kallt.




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-12 05:42



Bookmark and Share


  Pilträd
Så fint!
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP