Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lockfågel


Som vi ropar i skogen får vi svar
Bakom stammen gömmer sig det som var
Det starka hjärtat vek av
då skorna blev för trånga
tankarna vrånga
Hjärtats fågel sjunger på grönan kvist
Mardrömmen, trodde sig hemmet mist
björntjänsten var handen när livet gråter
som skänkte livet åter.




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2019-08-12 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP