Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fonzie med kattkompisen Cilla


Dragspelet

 

tog fram dragspelet har totalt glömt hur jag gjorde när jag spelade på gehör

var nog 4-5 när jag släpade på det tvåradiga knappspelet och ibland tog jag en truddelutt på munspelet

men jag försökte blinka lilla stjärna,  för ljudet i spelet är klart och vackert, blev inspirerad av Allsång på Skansen. musik gör nog de flesta glada och muntra..musiksmaken är varierande men musik är en slags ordmusik gjord på ett instrument, i stället för själens

musik gnistrar frostigt vit

eller skymtar lövkojan täckt av dagg

i gryningen

ger glädje, sinnesfrid och stillhet beröra

varje otränat öra

 

 

vildgässen flyger under mörknande sky

fram och tillbaka medan kvällen bleknar i blått

 

God natt älskade klokuggla kram <3

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2019-08-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP